Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Captcha Image

Hoe communiceren wij met u?

 

De communicatie over uw pensioen bij Pensioenfonds TenCate doen we op verschillende manieren. De algemene informatie over uw pensioen vindt u hier op onze website, maar de persoonlijke informatie, zoals het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ontvangt u altijd schriftelijk per post.

 

Website

Via de website informeert het pensioenfonds u onder andere over de hoogte van de indexatie, de dekkingsgraad en het jaarverslag. De informatie op de website van het pensioenfonds is voor iedereen toegankelijk en bevat geen persoonlijke informatie. Wel kunt u via de website inloggen op mijnpensioenoverzicht.nl. Daar vindt u persoonlijke informatie over uw pensioen.

 

Pensioen 1-2-3

Iedereen die nieuw in dienst komt ontvangt schriftelijk laag 1 van onze Pensioen 1-2-3. Hierin staat alle informatie die nodig is om een goed begrip te krijgen van de pensioenregeling van Pensioenfonds TenCate. De Pensioen 1-2-3 kunt u ook op de website lezen onder het kopje ‘Ik bouw pensioen op’. U vindt op de website ook een downloadbare versie van laag 1 en laag 2 van de Pensioen 1-2-3.

 

Jaarverslag

Elk jaar publiceert Pensioenfonds TenCate een jaarverslag waarin het pensioenfonds verantwoording aflegt over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar. Het jaarverslag kunt u downloaden op deze website.

 

Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Elk najaar ontvangen deelnemers en gepensioneerden het Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Hierop staat de stand van uw pensioen voor uzelf en voor uw eventuele partner en kinderen. Bekijk het overzicht goed nadat u het hebt ontvangen. Het is namelijk goed om te weten hoe uw pensioen er voor staat, en het doorlezen vraagt hooguit een kwartiertje van uw tijd. Als u vragen hebt, dan staan we u graag te woord. Gewezen deelnemers en gewezen partners ontvangen elke vijf jaar een UPO.

 

In het UPO geeft het pensioenfonds ook informatie over de indexatie en over de financiële positie (de dekkingsgraad) van het fonds. Als de hoogte van de dekkingsgraad daartoe aanleiding geeft, stuurt het pensioenfonds ook tussentijds een brief over de financiële positie van het fonds.

 

Mijnpensioenoverzicht.nl

Als u een overzicht van uw totale pensioenopbouw wilt zien, log dan met uw DigiD in op de website van de overheid mijnpensioenoverzicht.nl. Hier krijgt uw een totaaloverzicht van:

  • uw AOW-pensioen;
  • uw pensioenopbouw bij uw huidige en eventuele vorige werkgevers;
  • hoeveel pensioen u in totaal kunt opbouwen;
  • het pensioen voor uw eventuele nabestaanden.

 

We raden u aan hier af en toe een kijkje te nemen, in elk geval één keer per jaar.

 

PensioenNieuws

We streven ernaar om u twee keer per jaar een PensioenNieuws te sturen. Voorlopig ontvangen deelnemers en gepensioneerden nog een gedrukt exemplaar. We denken er echter over om op termijn te stoppen met een gedrukte versie en over te stappen op een digitale versie. Wilt u de PensioenNieuws voortaan (ook) digitaal ontvangen, geeft u dan uw e-mailadres vast aan ons door via het formulier op deze pagina.

 

Helpdeks / persoonlijk gesprek / contact

We staan u altijd graag te woord dus als u een vraag hebt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen, te bellen of een brief te schrijven. Het pensioenfonds is telefonisch, per email of brief te bereiken. Kijk hier voor onze contactgegevens.

 

 

Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image
Captcha Image